Näytökset

Perjantai / Friday 14.3. 18:15 Dubrovnik


Lauantai / Saturday 15.3. 16:00 Dubrovnik


Sunnuntai / Sunday 16.3. 18:15 Dubrovnik

Dubrovnikiin on 18 vuoden ikäraja. / Dubrovnik has an age limit of 18.


Library Wars 5760 x 3840

Library Wars

図書館戦争

Shinsuke Sato, Japani, 2013, 128 min

Vaihtoehtotulevaisuudessa sananvapautta on rajoitettu ja vain kirjastonhoitajat vastustavat hallituksen sensuuria. Nuori ja sisukas Iku Kasahara (söpö Nana Eikura) elää kirjastoasepalveluksessa unelmaansa, mutta valitettavasti sisukas tyttö on joutunut jäätävän ja komean (mutta lyhyen) komentaja Atsushi Dojon (Johnny’s-idoli Junichi Okada) silmätikuksi.

Sanat sinkoilevat ja tilannehuumori kukkii niin kirjastossa kuin maastoharjoituksissakin. Taistelukohtauksissa on hyödynnetty Japanin itsepuolustusjoukkojen ja puolustusministeriön tietoutta, ja asearsenaalia esitellään auliisti. Taustalla kummittelee viimevuotinen tosielämän lakialoite valtionsalaisuuksiin liittyen. Tervetuloa Library Warsin maailmaan, viihdyttävään ja villiin sekoitukseen actionia, romkomia ja pelottavia tulevaisuudenkuvia.

Leena Eerolainen

Ohjaus: Shinsuke Sato. Käsikirjoitus: Akiko Nogi. Tuotanto: Junichi Nasuda/Sedic International. Kuvaus: Taro Kawazu. Pääosissa: Nana Eikura, Junichi Okada, Chiaki Kuriyama. Kieli: Japani. HDCAM. Levitys: TBS.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin!