Näytökset

Lauantai / Saturday 15.3. 19:00 Dubrovnik

Dubrovnikiin on 18 vuoden ikäraja. / Dubrovnik has an age limit of 18.


A Story of Yonosuke 3445 × 2297

A Story of Yonosuke

横道世之介

Shuichi Okita, Japani, 2012, 160 min

Yonosuke Yokomichi on pitkänhuiskea maalaispoika, joka muuttaa 1980-luvulla Tokioon opiskelemaan. Yonosuke on äkkiväärä ja tilannetaju hukassa, mutta samalla ihastuttavan hupaisa. Opiskelijaelämän täyttävät pienet tapahtumat: ystävystyminen, sambaaminen ja rakastuminen. Kommelluksilta ei todellakaan voi välttyä. Yonosuken ystävät muuttuvat ja joutuvat aikuistumaan, mutta miten käy lopulta itse Yonosuken?

Shuichi Okita on ohjannut sympaattisen ja useasti palkitun festivaalihitin, jossa päähenkilö ei lopulta olekaan itse Yonosuke, vaan ihmiset hänen ympärillään. Tarinaa kerrotaan eri näkökulmasta milloin nykyisyydessä, milloin menneisyydessä 1980-luvun Tokion ilmapiirin huokuessa taustalla. Tilanteet ovat absurdeja, mutta hahmot täysin tosissaan. Lopussa hymyilyttää armottomasti.

Leena Eerolainen

Ohjaus: Shuichi Okita. Käsikirjoitus: Shiro Maeda. Tuotanto: Toshikazu Nishigaya/Yokomichi Yonosuke-tuotantokomitea. Kuvaus: Ryuto Kondo. Pääosissa: Kengo Kora, Yuriko Yoshitaka, Sosuke Ikematsu, Ayumi Ito, Go Ayano. Kieli: Japani. Bluray. Levitys: Nikkatsu.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin!