Näytökset

Lauantai / Saturday 15.3. 19:00 Andorra

Elokuva ei sovellu alle 12-vuotiaille. / The film is not suitable for audiences under the age of 12.


Beijing Blues 5616 × 3744

Beijing Blues

神探亨特張

Gao Qunshu, Kiina, 2012, 115 min

Poliisietsivä Zhang Huiling on jo pitkään metsästänyt pikkurikollisia Luoteis-Pekingin Haidienin alueen harmailla kaduilla. Päivät täyttyvät mitä monimuotoisimpien pikkurikosten ja huijausten paikantamisesta ja tekijöiden saattamisesta nalkkiin. Vaikka päivittäin tulee myös vastaan se, ettei näillä ihmisillä usein ole paljoa vaihtoehtoja itsensä ja perheidensä elättämiseksi, jaksaa poliisi kuitenkin uskoa, ettei rikollisuuteen turvautuminen ole oikea ratkaisu.

Beijing Blues on omanlaisensa ylistyslaulu Pekingille periksiantamattomine asukkaineen. Kaupungin tunnistaa heti katukuvasta, ihmisten er hua -puheesta ja tilanteeseen kuin tilanteeseen kiivaasti keksityistä älyttömistäkin näkemyksistä. Karun ulkokuoren alla sykkii lämmin sydän ja elokuva vetää mukaansa kohtaamisiin näiden erilaisten ihmisten kanssa.

Jenni Peisa

Ohjaus: Gao Qunshu. Käsikirjoitus: Dai Yan, Gao Qunshu. Tuotanto: Zhao Guangxin. Kuvaus: Di Wu. Pääosissa: Zhang Lixian, Zuo Yeben, Zhou Yunpeng. Kieli: Mandariini. DCP. Levitys: Golden Network Asia.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin!